Chemie in je interieur

Chemie in je interieur

Chemie in je interieur

Gave woonaccessoires

Hoera voor de makers van de site Roomed.nl, een online magazine over 'inspirerend wonen'. Eerder dit jaar publiceerden ze een aardige selectie van chemische gadgets voor je interieur, waarmee ze onze slogan 'chemie is overal' weer een hele nieuwe betekenis gaven.

Enige creativiteit met reageerbuisjes kan bijvoorbeeld tot dit verrassende resultaat leiden:

 

en zelf vinden we deze muurschildering ook wel aardig:

Minder gecharmeerd zijn we van de manier waarop Roomed de scheikunde meent te moeten introduceren: Lastige formules, gedetailleerde proefjes en veel te grote witte jassen. Als scheikunde niet jouw lievelingsvak is of was, begrijpen wij dat maar al te goed.

Nou Roomed, daar begrijpen wij dan weer helemaal niets van. Misschien moeten jullie eens een kijkje nemen op exactwatjezoekt.nl en je werkelijk laten inspireren door de scheikunde. Maar het is jullie vergeven. Hoe waren we anders deze mooie woonaccessoires op het spoor gekomen? 

Dus voor de liefhebbers nog een keer: www.roomed.nl

Naschrift 

Na het verschijnen van dit stukje heeft Roomed de tekst op de betreffende pagina aangepast. In een toelichting stelt de verantwoordelijke redacteur dat het niet de bedoeling is om chemici in het harnas te jagen. Waarvan akte!

Terug naar overzicht